Dahla Semua Kemudahan FREE. Tak Reti Bersyukur. Rupa2nya Ini Punca Isteri MEROYAN !!!

| December 6, 2017 | 0 Comments

Dahla Semua Kemudahan FREE. Tak Reti Bersyukur. Rupa2nya Ini Punca Isteri MEROYAN !!! | Era Barus – Tapi kdg2 mmg aku menyirap tau min. Menyirap. Dia bagi adik dia duduk dng kitaorg, adik dia mmg byr walaupun tidur di hall dan kdng2 bill utilities mcm unifi semua mmg dia tlg bayar tapi min, dia punya tak sedar diri.

Allahuuu, banyak kali aku memgucap min. Baju malas cuci, baju kotor dng bersih bercampuran, mandi malas, tlg2 kemas rumah tak nak ” kami semua kerja office hours ” kalau masak bekas kuali/periuk sendiri tak nak cuci semua nak harap aku je. Mmg aku menyampah min. Kalau dia cuci baju dah lah pakai machine blh pulak dia biar baju dia yang dah kering tu berhari2 kat luar!!!!

Geramnya aku min!!!! Nasib aku jenis mulot laser mmg aku marah satu2. Laki aku pun satu dah sama2 kerja tak boleh ke nak tlg sekali kemas rumah. Dng dapur selalu berselerak, dah makan minum masak tak nak kemas. Asal aku kemas je dorang dh pakai selerak tinggal eh mencarut jugak kang..

Aku mintak tlg laki aku dia ni mcm susah sangat nak tlg aku, dia ingat dia sorang je ke keje penat. Habis tu aku tak penat. Nak masak lagi urus rumah lagi, dh lah kalau adik dia tu dh msk dka xnk mkn nk suruh aku masak jugak smpai bdn aku semua sakit2..

Tolong urus rumah tak nak.. Malam nak pulak manja2.. Dah seminggu aku tak layan lantak dia lah.. Biar dia tahu aku memberontak.. Kalau aku bersuara nanti aku panas baran.. And min kalau aku ckp psl adik dia.. Dia punya la mrh adik dia buat mcm tu last2 dia pun sama tak reti nak tlg sama..

camne nak bagi diaorg tu sedarrr? Sedarrrr aku ni pun penatt!!! Mintak tlg jaga rumah jeee?!!
Btw jng suruh adik ipar aku kuar rmh sbb aku mmg nak suruh tapi dia tak nak. Merayu2 kat abg dia aku pun entah lah tk blh ckp apa. Dan adik ipar aku tu perempuan.

Sumber : KRT

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *