Rahsia Murah Rezeki Yg Berganda2. Ini Kupasan Yg Menarik Dari USA Yg Bakal TERGAMAM !!!

| November 15, 2017 | 0 Comments

Rahsia Murah Rezeki Yg Berganda2. Ini Kupasan Yg Menarik Dari USA Yg Bakal TERGAMAM !!! | Era Barus – Ada manusia yang celik mata sehingga pejam mata ingat dunia. Sesiapa yang memikirkan dunia antaranya duit, jawatan,pangkat dan lain-lain. Allah akan jadikan urusan porak-peranda. Apa yang dilakukan serba tidak menjadi. Allah akan jadikan mata kefakiran. Sebagai contoh dapat RM1000,RM5000, RM10 000 dan lain2. Ini kerana Allah telah letakkan ‘mata kefakiran’. Mengapa ini terjadi dalam hidupnya hanya memikirkan keduniaan.

Keredhaan Allah

Jika niat untuk mendapat keredhaan Allah. Untuk bersedekah dan keluarkan zakat. Zakat itu ibadah. Jika terlibat dalam pelbagai bidang yang diceburi keredhaan Allah. Allah akan mudahkan kerja manusia yang mencari keredhaan Allah. Melalui akan wujud perasaan Qanaah dan berterima kasih pada Allah. Dunia akan hadir saat kita tidak mencarinya. Allah boleh memberi rezeki yang tidak disangka.

4 Tanda Rezeki Yang Berkat

Untuk mengetahui rezeki yang kita perolehi itu BERKAT atau tidak, cuba anda lihat 4 Tanda Rezeki Yang Berkat di bawah ini.

  1.  Hati semakin dekat dengan Allah dan jiwa tenang
  2.  Mudah memberi sedekah dan menunaikan zakat
  3.  Keluarga harmoni dan anak-anak cemerlang
  4.  Sentiasa merasa cukup dan bersyukur

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *