Ngeri & Tragis. Penangan Tukul ‘KORBANKAN’ Tiga Nyawa Buat Ramai TERPANA !!!

| November 20, 2017 | 0 Comments

Ngeri & Tragis. Penangan Tukul ‘KORBANKAN’ Tiga Nyawa Buat Ramai TERPANA !!! | Era Barus – Satu kejadian dimana satu keluarga menjadi mangsa dalam serangan di rumah mereka di Kelantan. Apa yang dihadapi mereka sangat2 sadis dan tragis.

Tiga sekeluarga ditemukan mati manakala seorang lagi cedera parah akibat ditikam dengan pisau dan dihentak dengan tukul di sebuah rumah di Taman Bahagia, Wakaf Mek Zainab, di sini petang ini.

Mangsa yang maut merupakan pasangan suami isteri iaitu Kha Eng Ni, 42; isterinya Chua Joo Seok, 37 dan anak lelaki mereka, Kha Zee Hanz, 13.

Sementara itu, anak perempuan mereka yang berusia Kha Xing Rhuu, 15 cedera parah dan dilaporkan berada dalam keadaan kritikal di Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II).

Timbalan Ketua Polis negeri, Datuk Din Ahmad berkata, pihak polis menerima maklumat tentang kejadian itu daripada jiran mangsa pada pukul 2.30 petang tadi.

“Berdasarkan maklumat awal, kejadian berlaku sekitar pukul 1.30 petang hingga 2.30 petang.

“Suspek dipercayai pekerja pasangan suami isteri itu sendiri yang menjalankan perniagaan perkakas rumah. Suspek lelaki itu kini menghilangkan diri dengan van kecil milik mangsa,” katanya ketika ditemui hari ini.
Kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan kerana membunuh.

Sumber : eberita

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *