Jangan Bimbang Dengan Rezeki SENDIRI. Ini Penjelasan UAI Buat Ramai TERCENGGANG !!!

| November 16, 2017 | 0 Comments

Jangan Bimbang Dengan Rezeki SENDIRI. Ini Penjelasan UAI Buat Ramai TERCENGGANG !!! | Era Barus – Apabila janin umur janin 4 bulan maka Allah tetapkan rezeki. Jangan ragu2 dengan rezeki sendiri. Apabila saat melahirkan anak dengan izin Allah.

 

 

Rezeki Aturan Allah

Maha Suci Pencipta Yang Maha Memberi Rezeki. Dia telah memberi rezeki cacing yang ada di dalam tanah, ikan yang ada di air, burung yang ada di udara, semut yang ada di lubang yang gelap dan ular yang ada di lubang persembunyiannya.

Solat mempunyai pengaruh yang sangat besar dalam mententeramkan, memperteguh dan melapangkan hati, serta dapat membuat hati terasa lega dan nyaman. Solat juga merupakan cara untuk menyambungkan hati dan roh kepada Allah, mendekatkan diri seorang hamba kepadaNya, meraih kenikmatan berzikir kepadaNya, meraih kenikmatan bersimpuh di hadapanNya.

Kuasa Solat

Dalam solat seorang hanba dapat menggunakan seluruh anggota badan dan kekuatannya untuk meyembah Allah, memberikan hak kepada setiap anggota tubuhnya, melupakan pergantungan, hubungan dan keakrabannya dengan sesama manusia dan menarik semua kekuatan hati dan anggota tubuh hanya untuk memberi tumpuan kepada Tuhan dan Penciptanya

Ulasan Video Ustaz Azahr Idrus

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *