Kuasa Allah : Mayat Nenek MEMBUSUK Di Jumpai. Tindakan Pasangan Muda Ini TERBONGKAR !!!

| October 10, 2017 | 0 Comments

Kuasa Allah : Mayat Nenek MEMBUSUK Di Jumpai. Tindakan Pasangan Muda Ini TERBONGKAR !!!| Era Barus – Sepasang pasangan melakukan sesuatu yang sukar di terima dengan akal normal manusia. Hanya teguran dari seorang nenek. Apa yang dilakukan buat ramai terkesima…

Berang ditegur melakukan perkara tidak sopan di dalam rumah,dua pasangan remaja sanggup membunuh seorang nenek dan menanam mayatnya di dalam bilik rumahnya di tebing tinggi medan

Mangsa di kenali sebagi timah 70 ditemukan sudah membusuk oleh anaknya sendiri semalam sekitar jam 19:30 dipercayai di bunuh oleh cucu dan teman lelakinya masing-masing berusia 19 tahun.

Barang bukti berupa alat penggali seperti cangkul dan parang serta baldi di temukan di sisa tanah galian tepat di bawah tempat tidur mangsa.

Menurut saksi junaidi yang ikut menggali tanah tempat mangsa di kubur berkata,mangsa ditemukan masih memaki tudung dan mukanya di tutup dengan sajadah.

Menurut hasil siasasatan pihak polis,tubuh mangsa mengalami beberapa luka termasuk di bagian kepala,kaki serta dada yang di percayai di pukul menggunakan benda tumpul.

Dari keadaan mayat,diduga mangsa dibunuh sejak tiga hari lalu.

Sehingga kini pihak polis masih lagi memburu kedua suspek yang hilang secara tiba-tiba semenjak penemuan mayat nenek berusia 70 berkenan.

Sumber : eberita

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *