Jiran Sangka Bakar “Najis Anjing”. Selepas Di Selidiki. Rupa2nya Tindakan Ibu Sangat MENYERAMKAN !!!

| October 10, 2017 | 0 Comments

Jiran Sangka Bakar “Najis Anjing”. Selepas Di Selidiki. Rupa2nya Tindakan Ibu Sangat MENYERAMKAN !!!  | Era Barus -Di Malaysia kita dikejutkan dengan berita kanak-kanak di gari dengan tong gas dan dibiarkan lapar berhari-hari di Malaysia. At least di Malaysia kanak-kanak tersebut berjaya diselamatkan. Di New Jersey Amerika Syarikat ada kisah sadis yang melampau apabila seorang ibu membunuh dengan membakar anaknya secara terbuka di atas jalan.

Hyphernkemberly Dorvilier (22) kini ditahan polis selepas dilihat membakar bayi yang baru dilahirkan beliau. Seorang jiran terlihat Hyphernkemberly membakar sesuatu di atas jalanraya. Beliau menegur ibu yang tidak berhati perut ini kerana membakar sampah secara terbuka.

Apabila ditanya apa yang dibakar Hyphernkemberly menjawab beliau membakar najis anjing. Si jiran melihat apa yang dibakar dan terkejut kerana ianya seorang bayi yang baru dilahirkan. Si ibu cuba melarikan diri tetapi berjaya ditangkap oleh jiran.

Bayi yang terbakar teruk diterbangkan ke hospital tetapi meninggal dunia dua jam selepas itu.Pihak hospital mengesahkan bayi tersebut baru sahaja dilahirkan kerana tali pusat dan uri masih lagi melekat. Hyphernkemberly kini diberikan ikan jamin USD 500 000 sementara menunggu tarikh perbicaraan. Kenapa sampai nak bakar bayi kami tak tahu. Diharap di Malaysia tak akan ada kes membunuh bayi yang meniru gaya sadis Hyphernkemberly Dorvilier. Rest in piece kid!

Sumber : blogserius

Tags: , , , ,

Category: KISAH DUNIA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *