Parah !!! Bila Suami Tak Tahan Melihat Isteri Berjubah MELEKAT Di Tubuh.. Tengok Apa Yg Berlaku Selepas Itu Amat MENGEJUTKAN !!!

| September 19, 2017 | 0 Comments

Parah !!! Bila Suami Tak Tahan Melihat Isteri Berjubah MELEKAT Di Tubuh.. Tengok Apa Yg Berlaku Selepas Itu Amat MENGEJUTKAN !!! | Era Barus Berlaku pertelingkahan sepasang suami isteri atas dasar Jubah yang dipakai isterinya itu tidak menepati syariat Islam yang akhirnya berakhir  satu peristiwa yang menjijikan.

≠ Kejadian ini beraku di rumah kedua 0rang pasangan terbabit di Setapak kira-kira jam 8.30 malam kelmarin, ketika kedua-duanya sedang bersiap untuk sebuah acara makan malam.

≠ Menurut dari salah satu sumber, sebelum kejadian tersebut si suami mengajak isterinya untuk pergi ke sebuah acara makan malam anjuran pihak syarikat tempat si suami bekerja, namun apabila si isteri tersebut cuba mengenakan sehalai jubah,lelaki terbabit meminta menukar kepada pakaian lain.

≠ si suami berpendapat jubah yang cuba dipakai isterinya terlalu ketat dengan kain melekat pada tubuh. Jadi secara dasarnya ia di kateg0rikan tidak menutup aurat dan tidak menepati syariat Islam.

≠ Bagaimanapun si isteri tersebut enggan menukar pakaian itu kerana berpendapat jubbah yang dipakainya biasa-biasa sahaja dan sudah cukup untuk menutup aurat, katanya suaminya ketika dhubungi semalam.

≠ Sumber itu berkata pasangan terbabit hanya bermula dengan perang mulut si suami akhirnya gagal mengawal kemarahan lalu menumbuk muka isterinya berkali-kali.

≠ Tidak pula cukup dengan itu dia turut terus memukul badan mangsa dengan penyaku baju hingga wanita itu tercedera di mulut dan lebam di seluruh badan .

≠ Mangsa yang cedera terus mendapat rawatan di klinik berhampiran sebelum membuat lap0ran p0lis mengenai kejadian yang berlaku itu di Balai P0lis Setapak.

Sumber : seringgitduaposen

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *