Nauzubillahminzalik !!! Azab Maut Lelaki Mengintai Isteri Jiran Tengah Mandi Buat Ramai TERPANA !!!

| September 11, 2017 | 0 Comments

Nauzubillahminzalik !!! Azab Maut Lelaki Mengintai Isteri Jiran Tengah Mandi Buat Ramai TERPANA !!! | Era Barus – MasyaAllah, pelbagai kejadian pelik semakin menjadi-jadi. Kelompongan jiwa yang kosong diisi dengan budaya hedonisme telah porak-perandakan negara,masyarakat dan organisasi kekeluargaan.

 

Seorang lelaki berusia 46 tahun ditemui mati mengejut di Jawa Barat di percayai terjatuh ketika asyik mengintai isteri tetanggnya Dahlia ketika mandi.

Lelaki berkenan di kenali sebagai Ajun ditemukan pertama kali oleh isterinya sendiri yang terkejut mendengar jerit ketakutan di belakang rumah Sewa mereka.

Menurut Dahlia,dalam kejadian itu ia tengah mandi terlihat sepasangan mata mengintai dari celah tingkap  bilik mandi .Lebih mengejutkan apabila dahlia melihat lelaki berkenan sambil onani dan hanya mengenakan pakaian dalam sahaja

Hal itu membuat di terkejut dan menjerit memanggil suaminya serta minta tolong.

Mangsa yang ketakutan kantoi hilang kawalan sebelum tidak sedarkan diri selepas terjatuh .Lelaki berkenan disahkan meninggal dunia dalam perjalanan kehospital.

Sementara Hasil bedah siasat yang di keluarkan semalam menyatakan mangsa mati mengejut akibat sakit jantung.

Bagaimanapun pihak polis bekasi timur AKP Mohd Ali berkata,pihaknya masih lagi meminta keterangan saksi kejadian dan beberapa warga lainnya.

Dalam keterangan warga,mangsa Ajun sebelumnya diketahui memang memiliki tabiat mengintai orang mandi di kampungnya itu.katanya

Semoga kisah kematian dalam keadaan buruk dijadikan sempadan dan pengajaran. Berdoalah kita meninggal dunia dalam keadaan yang diredhai oleh Allah.

Sumber : eberita

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *