Loading...

Menantu Jadi “HANTU”. Buat Perangai JIJIK. Satu Hari Apa Yg Jumpa Buat Ramai Tak Sangka !!!

| September 25, 2017 | 0 Comments

Menantu Jadi “HANTU”. Buat Perangai JIJIK. Satu Hari Apa Yg Jumpa Buat Ramai Tak Sangka !!! | EraBarus – Salam min..baru2 ni aku ade baca pasal menantu yg dudk ngn mertua n xde privacy..ni aki nk crita pasal kisah aku plak..citenya lebih kurang je aku dah 5 tahun dudk ngn mertua skali pakej adik ipar perempuan..

3tahun kawin suami suruh dudk rmh jaga ank2 je.slama 5 taun dudk aku ok je.hari2 akula yg masak n basuh baju semua org dlm rmh tu.tp aku still ok lg je.rasa tension dtg bila adik ipar aku kawin n die tingl skali kt sini dgn laki die..mana x ny dah la aku yg masak.

klu aku x mask die surh mak die masak..aku xmkn lg diorang dah bedal dulu..dah makan xreti nk kemas.cawan pon x geti nk basuh. spender laki die hr2 aku plak yg nk kena basuh.nk pendek cite adik ipar mmg malas nk mampos..bila balik rmh mil die perh mmg rajin nk mampos plak.. smpi mil puji..

drma pkl 7 btol..da la stok2 jajan utk ank aku slamber badak je diorang rembat..dah la tu duduk sini free je bil api air laki aku yg bayar semua..bila mintak xde duit..laki bini keja plak tu.. lg brape bln adik ipar aku nk beranak.time ni ya ampun lg la malas berganda2..da branak nnt xtau la berubah ke x.n berkat hr2 aku semayang doa lg brape2 bln juga aku anak branak nk pindah.

Loading...

Pandai2 la ko basub spender laki ko..n aku tau lepas aku pindah nnt mmg mak mertua aku yg akn take over kena masak n basuh spendr laki ko tu..aku n suami cadang mmg nk bawa mil aku dudk ngn kiteorng..harap2 la die ikut..nk cite sebenarnya banyk lg tp x sempat sbb bnyk keja aku nk buat..n pesanan aku jgn la dudk satu rmh n ade family lain dlm tu..buat pengetahuan mil aku mmg mak yg baik..sbb tu aku nk bawa die duduk skali..sbb dr kecik aku xde mak..n die syurga buat suami aku..insyallah..

Sumber : KisahRumahTangga

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: KISAH RUMAH TANGGA

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *