Berang Dikatakan Tak Kuat Diranjang. Perbuatan Lelaki Ini Lakukan “Sangat Menyayat Hati & Tragis” Buat Ramai TERPANA !!!

| September 25, 2017 | 0 Comments

Berang Dikatakan Tak Kuat Diranjang. Perbuatan Lelaki Ini Lakukan “Sangat Menyayat Hati & Tragis” Buat Ramai TERPANA !!! | Era Barus –  Satu kejadian ngeri dan kejam telah berlaku di sebuah apartment di Indonesia. Selepas sepasang pasangan melakukan hubungan sulit. Luahan wanita kepada lelaki itu buat dia marah. Apa yang dilakukan kepada wanita buat ramai tak sangka…

 

Hanya karena sakit hati lantaran dikatakan tidak kuat di ranjang Farah Nikmah Ridhallah 23 dibunuh dengan kejam oleh kekasih satu malamnya sendiri Calvin di Apartmen Aston Marina jakarta utara.

Tragedi malang yang membunuh Farah bermula pada jumaat 8 july 2016 sekitar jam 7.00 malam. Calvin mengubungi Farah melalui telepon dan whatsapp agar datang ke apartmennya.Pada jam 9.00 malam Farah pun sampai ke tempat yang di tuju dan melakukan hubungan intim.

Pada keesokan harinya sabtu 9 July farah dan calvin makan siang di lantai dua apartemen tersebut dan calvin kembali mengajak farah untuk melakukan hubungan intim.

Akan tetapi Farah menolak dan berkata”kamu keluarnya cepat buat apa mahu diteruskan lagi,lagi pun orang tua saya menyuruh saya balik”kata awie meniru percakapan dari pengakuan calvin sendiri.

Atas perkataan Farah,Calvin kecewa dan merasa marah hingga memukul bahagian belakang kepala Farah dan terjatuh.

Farah kemudian di cekik hingga mati,setelah Calvin mengesahkan farah mati ia kemudian memasukkan mayat Farah kedalam kotak pelastik dan di ikat dengan tali berwarna biru.

Calvin kemudian menggunakan troli mengangkat kotak yang berisi mayat Farah sekitar jam 8 malam dan memasukkannya ke dalam kereta sebelum membuangnya ke bawah jambatan sekitar pantai kawasan apartemen.

Menurut informasi yang di kutip terbongkarnya pembunuhan tersebut atas rakaman cctv di apartmen,calvin juga mengaku bahwa dia membayar Farah dengan sejumlah wang untuk melakukan hubungan intim.

 

Sumber : eberita

Tags: , , ,

Category: KISAH SERAM

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *