Allah Bayar Cash !!! Mayat Pasangan Tua Dua Sejoli Ditemui Keadaan “Mengaibkan” Buat Ramai TERPANA !!!

| September 11, 2017 | 0 Comments

Allah Bayar Cash !!! Mayat Pasangan Tua Dua Sejoli Ditemui Keadaan “Mengaibkan” Buat Ramai TERPANA !!! | Era Barus -Selalu cerita kisah remaja ditemui dalam keadaan kurang elok. Kali kisah berkaitan golongan warga emas yang boleh diikutkan tinggal untuk beibadat kepada Allah. Namun ini lain cerita, pasangan umur 60 tahu dengan 50 tahun melakukan perkara aib ditunjukkan oleh Allah buat ramai ambil iktibar.

Pasangan Muhidin 6o tahun dan Rosmaida 50 ,Ditemukan tewas dalam keadaan mengaibkan tanpa mengenakan sehelai pakaian di rumahnya pada sabtu 28.05.2016.

Diduga kedua pasangan ini belum menikah namun tinggal di bawah bumbung rumah yang sama ditemukan tewas mengenaskan di ranjang yang sama Bukan hanya itu, Kemaluan kedua dua mangsa juga di katakan hilang.
Mayat kedua pasangan ini ditemukan oleh seorang kanak kanak yang berumur 9 tahun ketika hendak membeli shampoo di kedai kecil depan rumah kedua mangsa.

“Anak itu pertama kali yang menemukannya,dia memanggil berteriak dari luar nak beli shampoo,kerana tidak ada orang yang menjawab,anak itu masuk kedalam rumah mangsa(pemilik kedai)dan melihat keduanya sudah meninggal di ruang tengah di atas tilam”kata eko jiran mangsa, pada pemberita minggu 29.05.2016.

Kanak kanak tersebut terus memberi tahu warga setempat setelah mendapati pasangan Muhidin dan Rosmaida sudah mati.

Sumber :  artikeltrendingtopic

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *