Anak Perempuan “LUKIS” Di Kereta MEWAH. Apa Yg Dilakukan Si Ayah Buat Ramai TERPANA !!!

| August 9, 2017 | 0 Comments

Anak Perempuan “LUKIS” Di Kereta MEWAH. Apa Yg Dilakukan Si Ayah Buat Ramai TERPANA !!! | Hampir setiap lelaki mempunyai kereta idaman masaing-masing, sama ada yang besar, mewah atau memiliki kelajuan yang lebih laju daripada kereta biasa yang lain.

Gambar Sekadar Hiasan : Sumber : Google Images

Mereka juga sanggup melakukan apa sahaja untuk menjaga kereta kesayangan mereka termasuklah menghantarnya ke bengkel untuk diperiksa. Tetapi, apa yang dilakukan oleh seorang bapa, tidak seperti lelaki lain. Dia telah menjadikan kereta kesayangan sebagai ‘kanvas’ untuk anak perempuannya melukis!

Encik Yang, telah memuat naik beberapa gambar kereta kesayangannya di Facebook, yang mana keretanya dipenuhi dengan lukisan anaknya. Dia memuat naik status yang berbunyi “ Setelah saya melihatnya melukis, saya menyuruhnya membuat latihan melukis lagi”

Anak perempuannya telah melukis gambar mereka sekeluarga, dengan awan besar di atas. Pada gambar itu juga dia menerangkan tentang mereka sekeluarga. Dia menulis bahawa yang berada di sebelah kiri itu adalah datuknya yang telah meninggal. Gambar itu jelas memiliki erti yang tersendiri buat mereka sekeluarga.

Setelah berjaya sebuah lukisan, anak perempuannya dikatakan teruja untuk terus melukis. Dia kemudian telah melukis watak-watak Dragon Ball. Tekniknya melukis juga berbeza daripada yang sebelumnya, ada kemajuan!

Melihat begitu banyak gambar yang dilukiskan pada keretanya, Encik Yang berjanji bahawa dia akan sentiasa ‘menjaga’ gambar itu dan tidak akan memadam gambar-gambar tersebut.

Sumber : Era Baru

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *