Palestin Di Zalimi. 254 Peluru BERPANDU Qatar Siap Sedia DiSasarkan Ke Israel Laknatullah !!!

| July 25, 2017 | 8 Comments

Palestin Di Zalimi. 254 Peluru BERPANDU Qatar Siap Sedia DiSasarkan Ke Israel Laknatullah !!! | Sikap anti-Israel makin meluas. Beberapa buah negara Teluk kini ikut mengambil sikap atas kebongkakan Israel. Salah satunya ditunjukkan Qatar. Pemerintah Qatar dikhabarkan telah menyiapkan 254 peluru berpandu terbarunya untuk langkah bersiap sedia.

Gambar Hiasan : Sumber : Google Images

“Qatar memiliki kemampuan ketenteraan untuk melindungi negara manapun, termasuk Palestin dari ancaman penjajah. Qatar tidak akan memiliki kesulitan untuk menggunakan peluru berpandu tersebut dalam Angkatan Bersenjatanya,” jelas tentera Qatar yang dipetik dari Sputnik.

Seperti diketahui, peluru berpandu automatik yang dimiliki Qatar ini sangat kecil dan ringan, serta telah digunakan oleh beberapa sekutu AS. Peluru berpandu ini dilengkapi dengan kawalan infra merah untuk memudahkan mengenai sasaran dan tidak bersuara kerana berputar saat ditembakkan, seperti peluru yang diletupkan dari sempadan.

Semakin hari di kebanyakan negara-negara Teluk membeli dan memborong untuk membeli bagi meningkatkan kemampuan ketenteraan. Walau dalam kenyataan Qatar tidak menjelaskan secara langsung yang mereka akan gunakan peluru berpandu tersebut terhadap Israel, tapi ada bayangan yang ianya sebagai amaran terhadap negara Israel yang sangat kecil itu. Wallahualam.

Sumber : RakyatSejagad

 

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Tags: , , , ,

Category: KISAH DUNIA

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. mat pekok says:

  Berita ni agak merepek.. peluru berpandu Qatar tu siapa yg bekal? bukan US ke? Nak serang Israel? Israel bukan bersendirian.. selagi otak tak digunakan dengan berkesan tak payah la serang Israel. mati katak je. yg penting kumpul strategi dan ilmu. Org islam perlukan ramai pakar teknologi utk bersaing dgn kapir bukan serang membabi buta..

  • mat tuli says:

   Kalu semua negara islam bersatu menyerang israel, mapuh jugok israel bodo.! Mu bela beloh mane.? Jgn ajo pikir nakut ngat kite ni.

  • Harith says:

   Doh mapuk dia la nok serang israel. Mu wak bijok padahal bukan bijok pon bodo jee..

 2. Lok Agung says:

  Berita karut, Kalau benar mampu, kenapa tidak membantu sejak dulu dan membiarkan sahaja penduduk Pelastine menderita begitu..

  Penulis perasan dan buta fakta

 3. Lok Agung says:

  Berita karut, Kalau benar mampu, kenapa tidak membantu sejak dulu dan membiarkan sahaja penduduk Pelastine menderita begitu lama..

  Penulis perasan dan buta fakta

 4. Intifadha Ilahi says:

  Tuan Mat Pekok…sudut pandang tu mmg drp org yg pandang dgn mata kepala..Bila pandang dgn mata hati..hadam hadis2 akhir Rasulullah, kt pasti jumpa yg Allah dah bgtau apa yg akan jadi mutakhir yg kt sdg tgk dgn mata kepala ni. Cuba blajar rujuk hadis2 Rasulullah tya alim ulama..dan mintak Allah bukakan pintu hati utk hadam ilmu dgn mudah. Amalkan surah alkahfi Allah tunjuk satu2 Dia buka utk mata hati kt nampak dhn fitnah2 mutakhir ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *