ISRAEL Negara LAKNAT Di Timur Tengah. Kata2 KIM JONG UN Buat ZIONIS TERPANA !!!

| July 25, 2017 | 0 Comments

ISRAEL Negara LAKNAT Di Timur Tengah. Kata2 KIM JONG UN Buat ZIONIS TERPANA !!! | Korea Utara telah mengutuk Israel dan melabel mereka sebagai ” Negara laknat di timur tengah” dan “negara tentera penakluk” selepas Menteri Pertahanan Israel memanggil Kim Jong-Un “gila”.

Gambar Sekadar Hiasan : Sumber : Google Images

Jurucakap Kementerian Luar Korea Utara berkata, pada hari Sabtu bahawa Avigdor Lieberman telah “menyakiti kewibawaan pemimpin Kim Jong-Un” dengan komen cuai beliau, dilaporkan media Korea Utara.

“Kata-kata yang melulu Menteri Pertahanan Israel adalah tingkah-laku yang kotor dan zalim dan cabaran kubur,” kata jurucakap Korea Utara.

“Israel adalah pemilik haram nuklear di timur tengah di bawah naungan Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, Israel menyokong pencegahan nuklear Korea Utara”katanya.

Ini ialah agenda tersembunyi israel untuk melarikan diri dari mata dunia tentang tindakan mereka menggugat keamanan di Timur Tengah, penghuni Wilayah Arab dan punca jenayah terhadap kemanusiaan.”

Beliau menambah bahawa Pyongyang sepenuhnya menyokong perjuangan rakyat Palestin untuk mengembalikan wilayah-wilayah yang diduduki dan mewujudkan sebuah negara yang Merdeka dengan Jerusalem sebagai ibu negaranya.

Lieberman yang mengatakan dalam sebuah wawancara minggu ini dalam media Israel bahawa Kim Jong-un adalah gila, yang merupakan sebahagian daripada geng “tidak siuman” untuk bersama-sama Presiden Syria Bashar al-Assad dan Presiden Iran Hassan Rouhani.

Ahli-ahli politik Israel telah mengutuk Liberman bagi pernyataannya itu yang telah boleh menjerumuskan Israel ke dalam kancah peperangan dengan Korea Utara.

Ketegangan di Semenanjung Korea makin rancak selama beberapa minggu, dengan tanda-tanda bahawa Korea Utara mungkin menguji kesemua keenam-enam nuklear mereka dan dengan Washington menolak untuk mengenepikan sebuah angkatan tentera yang menyerang dalam tindak balas.

Korea Utara menguji peluru berpandu pada hari Sabtu, yang terbaru yang telah membangkitkan kebimbangan Washington bahawa rejim mungkin berdekatan dengan membangunkan sebuah peluru berpandu balistik mampu memukul darat AS dengan kepala yang nuklear.

Israel secara meluas dipercayai mempunyai senjata nuklear yang rahsia Walaupun pihak berkuasa telah pernah disahkan atau dinafikan ini di bawah dasar kekaburan.

Hebat juga hujah Kim Jong Un tentang zionis di bumi timur tengah dan kewujudannya memang mencipta huru-hara bukan sahaja di bumi timur tengah bahkan dunia.

Zionis yang dimaksudkan adalah kelompok yahudi hybrid yang ingin menguasai dunia.

Mereka adalah pengikut lucifer yang berselindung dan bergerak secara rahsia dan penuh rancangan sulit untuk wujudkan NWO.

Zionis dan Amerika juga sekutunya memang tidak suka negara lain

Melebihi mereka lebih-lebih lagi negara umat islam.

Apapun perang nuklear jika berlaku bakal menghancurkan dunia.

Sumber : gengviral

 

P.S. 1 – CCTV JPJ Rakam Imej Bungkusan Kain Kapan Dalam Kereta Warga Singapura Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – ANEH Suami Selalu Pulang Rumah Mak. Akhirnya Apa Yang Suami Buat Di Rumah Maknya TERBONGKAR !!!
P.S. 3 – Malam Pertama Saya Salin Pakaian Di Bilik Lain. Gara-Gara Ini Suami Buat Sesuatu Di LUAR JANGKA !!!
P.S. 4 – Suamiku Seorang Yang Amat Baik Tapi Disebabkan Satu SEBAB, Aku TERLANJUR Dengan Rakan Sekerja !!!
P.S. 5 – Seluruh Penduduk MURTAD. 30 Tahun Pakcik Ni TERPAKSA Solat Sendirian…. Allah Allah…

Tags: , , , ,

Category: KISAH VIRAL

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *